Motivatie


Wil jij mij helpen?
Doneren? Klik hier!
Check mijn facebook pagina en Instagram voor updates.
Factuur nodig of geïnteresseerd in sponsoring? Mail mij: cindyburgertopsport@gmail.com


Het grootste gedeelte van het jaar ben ik in het buitenland te vinden om toernooien te spelen. In een normaal jaar speel ik tussen de 24 en 30 toernooien. Ik ben overal ter wereld geweest en heb alle Grand slams gespeeld. De laatste 3 jaar zijn hele zware jaren geweest waarin ik van de ene blessure naar de andere blessure ben gegaan. Omdat ik al zoveel heb bereikt zou de makkelijke weg zijn geweest om te stoppen en dan had iedereen gezegd dat ik een mooie carrière heb gehad. Zo voelt dat voor mij niet. Ik denk nog steeds dat ik het in me heb om de ‘magische’ top 100 te halen en op alle Grand slams in het hoofdtoernooi te staan. Dit zijn niet alleen maar dromen, dit zijn absoluut realistische doelen en hier geloof ik in.

Ik ben al dichtbij geweest, maar ik heb nog nooit op de toppen van mijn kunnen gespeeld. Ik ben nu een betere speelster dan ik destijds was toen ik 134 van de wereld stond. Een betere speelster in de zin van dat ik daadwerkelijk een hoger niveau kan behalen, maar ook in mentaal opzicht. Ik ken mezelf veel beter,  weet waar mijn valkuilen liggen en kan daar beter mee omgaan. Ik ben altijd iemand geweest die nadenkt over wat ze wil en hoe ze dat kan bereiken. In de afgelopen jaren heb ik daar ook stappen in gezet om dat te realiseren. Toch denk ik dat ik dit jaar pas echt vol ga voor waar ikzelf oprecht in geloof. Verder geloof ik dat ik zelf, met mijn ervaring, weet wat ik nodig heb en daar de best mogelijke situatie voor moet opzoeken. Ik heb mijn trainingssituatie deels veranderd, waardoor alles dichterbij huis is (voor meer informatie over mijn team, klik hier). Bovendien heb ik het plezier weer terug en ik denk dat dat misschien wel het allerbelangrijkste is.

Doordat mijn situatie is veranderd, moet ik het reizen zonder travelling coach doen. Dit betekent dat ik voor nu alleen reis en dat is iets dat tijdelijk zou kunnen, maar niet iets waarmee ik de absolute top ga bereiken. Om de absolute top te kunnen bereiken heb je een coach nodig die wedstrijden kan analyseren, die je kan ontlasten door dingen te regelen, die specifiek nog op aandachtspunten met je kan trainen, communicatie houdt met de trainers thuis en iemand die met je kan inspelen voor de wedstrijden. Helaas kost een travelling coach enorm veel geld. Alleen voor het meenemen van een coach betaal je tussen de 1000 en 1200 euro per week (en dan praat ik niet over de hotelkosten, reiskosten etc). Door mijn mindere jaren op de tour heb ik geen budget meer om zo’n coach te betalen. Graag zou ik rond de 20 weken met een coach willen reizen. Help jij mij om de top te bereiken?

Wil jij mij daarbij helpen?
Doneren? Klik hier!
Check mijn facebook pagina en Instagram voor updates.
Factuur nodig of geïnteresseerd in sponsoring? Mail mij: cindyburgertopsport@gmail.com

Comments are closed.